Masticare.nl

De Mastiha Art of Nature producten zijn speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van een gezonde spijsvertering van mond tot maag en darm.

Chios Mastiek is geregistreerd als Protected Designation of Origin (PDO) product door de Europese Unie. Deze registratie geeft aan dat het authentieke product van een specifieke geografische locatie komt en alleen dan deze naam mag dragen. Dit betekent voor de productie en bewerking op de beschreven geografische plek plaatsvindt. Met onze Chios Mastiek producten ben je gegarandeerd van een origineel en betrouwbaar product.

De kennis van de productie en verwerking van Mastiek op het eiland Chios is vastgelegd als een Immaterieel Cultureel Erfgoed door UNESCO.

“Chios Mastiek draagt bij aan een gezond spijsverteringssysteem”

Chios Mastiek draagt bij aan een gezond spijsverteringssysteem en heeft positieve invloed op mondhygiëne en huidverzorging.

Chios Mastiek is geregistreerd als Protected Designation of Origin (PDO) product door de Europese Unie. Deze registratie geeft aan dat het authentieke product van een specifieke geografische locatie komt. Dit betekent voor de productie en bewerking op de beschreven geografische plek plaatsvindt.

De kennis van de productie en verwerking van Mastiek op het eiland Chios is vastgelegd als een Immaterieel Cultureel Erfgoed door UNESCO.

Een unieke ervaring met Chios mastiek

Een werkelijk unieke ervaring is het kauwen van de Chios Mastiek hars. Om jouw eigen natuurlijke kauwgom te creëren, selecteer je een aantal middelgrote stukjes van de hars, of combineer een kleine met een wat groter stuk. De grotere stukken zijn over het algemeen wat zachter dan de kleine, daarom raden we aan de stukjes te mengen en niet alleen kleine harde stukjes te kiezen.

Laat voor het kauwen de mastiek hars zacht worden in uw mond. In eerste instantie zal het wat bitter smaken, maar dat zal al snel vervagen en een licht kruidachtige smaak zal naar boven komen. Als je begint te kauwen zal de hars verkleuren naar een witte substantie.

De hars zal zijn ‘harde’ textuur grotendeels behouden, maar precies daarom wordt het geadviseerd bij tandvlees problemen. Jouw tanden zullen verrassend schoon aanvoelen. Blijf de hars een half uur kauwen om de unieke werking van Chios Mastiek te ervaren.

Meer informatie

Neem contact op via het e-mailadres info@masticare.nl of per telefoon 0544-462477.

Bezoek de webshop