Mastic Horse Treatment

Integra International BV levert onder de naam Mastic Horse Treatment een natuurlijke maagwandbeschermer voor paarden. Het is een natuurlijke ondersteuning voor een goede maagfunctie, waarbij de maagwand wordt beschermd en de maag wordt ontzien.

Onze missie is dat we graag willen bijdragen aan de gezondheid van jouw paard. Doordat we reeds bekend waren met de positieve werking van mastiek op de spijsvertering, is het idee ontstaan om dit ook toe te passen bij paarden.

En dit bleek een succes! Inmiddels hebben we al veel positieve reacties mogen ontvangen waaruit bleek dat Mastic Horse Treatment positief heeft bijgedragen aan de gezondheid van het paard.

“Mastic Horse Treatment is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten; Chios Mastiek&Inuline.”

Hoewel je het niet altijd direct hoeft te merken, is de kans dat jouw paard zich niet lekker voelt best groot. Wist je dat de maag vaak een rol hierin speelt? Denk maar eens aan stress of ons hedendaagse voerbeleid. De maag van een paard is erop ingesteld om de hele dag door kleine porties te eten, zoals ze dat zouden doen in de natuur. In de praktijk gaat dat niet altijd zo, met alle vervelende gevolgen van dien. Moet jouw paard daarnaast ook nog presteren, dan kan het zomaar zijn dat hij zich niet meer lekker voelt, geen eetlust heeft, een doffe vacht krijgt en niet meer fit is. Mastic Horse Treatment kan helpen om jouw paard fit te laten worden, zodat hij weer lekker in zijn vel zit.

Mastic Horse Treatment assortiment

De producten van Mastic Horse Treatment zijn verkrijgbaar in poedervorm, waardoor je het makkelijk door de brokken, muesli of nog beter de slobber heen kunt doen. Mastic Horse treatment is verkrijgbaar in 5 verschillende formaten; 60 gram, 120 gram, 180 gram, 250 gram en 1kg.

Bezoek de webshop