Mastic Spa

Mastic Spa zorgt voor een gezonde, stralende huid en beschermt de huid tegen de dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf. Diverse huidproblemen worden opgelost door het gebruik van Mastiek. Het helpt o.a. bij genezing van (lichte brand) wonden en zonschade. Ook helpt het bij het verzachten en voorkomen van rimpels.

Mastic Spa heeft een complete verzorgingslijn voor gezicht, haar en lichaam. Mastic Spa producten bevatten olie die gemaakt wordt van de hars van de Mastiek boom die alleen op het Griekse eiland Chios groeit. Mastiek heeft een natuurlijke antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Dit ‘geheim’ is al sinds de oudheid bekend en heeft een weldadige werking op de huid.

“Voor Mastic Spa is het creëren van ieder product als een heilig ritueel”

”Voor Mastic Spa is het creëren van ieder product als een heilig ritueel – van productie tot en met verkoop. De gedachte van industrialisatie is ons vreemd: in iedere fase van productie blijft het de menselijke factor, de aandacht en zorg, die leidend is. Alle Mastic Spa producten zijn door mensenhanden gegaan. Voordat een product de markt opgaat moeten we helemaal begrijpen hoe het zich gedraagt”.

No1 cosmetica met Chios Mastiek

De nummer 1 prioriteit in de Mastic Spa laboratoria is het gebruik van absoluut natuurlijke ingrediënten, ingrediënten die huidvriendelijk zijn. Het team van Mastic Spa is dagelijks bezig met hun onderzoek naar nieuwe ingrediënten en kruiden en worden ondersteund door instituten over de hele wereld.

Meer informatie

Neem contact op via het e-mailadres info@masticshop.nl of per telefoon 0544-462477.

Bezoek de webshop